EXISTENSFESTIVAL 2024

Existensfestivalen 2024, 6-8 september, Kivik, Österlen

Tema: Vägval – Kan du välja ditt liv?

Välkomna till Convenium Österlens fjärde Existensfestival, 6-8 september i Kiviks kapell!   

Under tre sensommardagar fördjupar vi oss i filosofi, psykologi, forskning, musik, litteratur och naturupplevelser på vackra Österlen. I sällskap med andra  får vi en chans att stanna upp, reflektera, förundras och samtala om vägvalens betydelse i våra liv. 

Valen är det som gör oss till människor, och ställer oss ofta inför de STORA FRÅGORNA, de som rör vår existens: Hur vill och bör jag leva i världen – själv och tillsammans med andra? Vad kan jag göra för att vara en del av lösningen, snarare än en del av problemet? Vilka avtryck vill jag lämna efter mig till kommande generationer?

Medverkande

Nina Björk,  Lasse Berg,  Moder Christa, Elisabeth Gerle, Fredrik Gertten,  Ann Lagerström, Jan Lundgren, Isabelle McAllister, Anna Norberg, Patricia Tudor-Sandahl & Christer Sandahl,  Tina Quartey m fl.

Festivalpris

2850 kr.

 I priset ingår inträde till:

 • Sju föreläsningar
 • Två valbara workshops
 • Poesi och musik
 • Konsert
 • Yoga
 • Meditation
 • Existensbaren & Mingel
 •  Vegetarisk mat och fika under hela festivalen:
 • 2 x middag: fredag 6 sep och lördag 7 sep
 • 2 x lunch: lördag 7 sep och söndag 8 sep
 • 3 x Fika 

Det är inte möjligt att köpa biljett för bara en dag eller en del av programmet. Det är inte heller möjligt att välja bort några måltider.  Biljettköpet är bindande men kan överlåtas till någon annan.  Dock ansvarar du själv för överlåtelsen. 

Du behöver vara medlem i den ideella föreningen Convenium Österlen för att kunna köpa biljett.  Är du inte medlem i Convenium men vill gå på festivalen?  Misströsta inte.  Medlem för 2024 blir du enkelt genom att betala in medlemsavgiften, 300 kr till bankgiro:  5154-2918 eller swisha 123 374 4125.  För två personer på samma adress blir avgiften tot. 425 kr/år.  Unga upp till 27 år betalar bara 100 kr/år.  Glöm inte ange namn och e-postadress.

OBS!  Du kommer kunna önska vilka workshops du vill delta i. En  under lördagen den 7 september och en under söndagen 8 september.   Mer information om hur du väljer workshop och andra praktiska detaljer kommer från oss under sommaren.

Köp biljett

https://www.tickster.com/events/6evxxnj4a7b9df0

Programmet

https://convenium.se/program-existensfestivalen-2024/

Övrig information

Boende: Kontakta Simrishamns Turistbyrå, www.booking.com eller www.airbnb.com

Huvudsponsor: Socialstyrelsen

Sponsor: Simrishamns kommun

För mer information:

info@convenium.se

Facebook

Instagram

Välkomna!

Helena Thorfinn, festivalansvarig

Pressansvariga:  

Eva Landahl, eva.landahl@outlook.com Lars Mogensen, lars.mogensen@me.com